063/30-60-22
Laka porudžbina i brza dostava

Opšti uslovi za korišćenje internet prodavnice

Član 1.

Ovim Pravilnikom o opštim uslovima korišćenja usluga On-line Internet prodavnice STR “PETRAŠ” definisana su osnovna pravila čijim će poštovanjem od strane STR “PETRAŠ”. (u daljem tekstu: Prodavac) i krajnjeg korisnika (u daljem tekstu: Kupac) biti obezbeđeno uspešno okončanje prodajnih transakcija putem On-line prodaja Internet prodavnice na internet sajtu prodavnica.ukus.rs.

Član 2.

Nepoštovanje ovde definisanih pravila može prouzrokovati neuspelu narudžbinu. Pravilnikom su precizirane i posledice koje u slučaju neuspele narudžbine snose Prodavac i Kupac.

Član 3.

Prodavac zadržava pravo promene uslova korišćenja zavisno od promene u ponudi svojih usluga i/ili važeće zakonske regulative.

Kupac je u obavezi da pre svake kupovine proveri informacije vezane za uslove poslovanja.

Član 4.

Sve porudžbine putem On-line prodaje obavezujuće su i za Kupca i Prodavca istovremeno  i ne mogu biti otkazane ili izmenjene bez prethodnog dogovora obe strane. Sve cene navedene na sajtu su važeće na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cene su date u dinarima.

Član 5.

Kupac se obavezuje da će tokom naručivanja preko STR ”PETRAŠ” On-line prodaje na internet sajtu prodavnica.ukus.rs, pratiti sledeće korake:

korak 1 - izbor modela i količine

korak 2 - provera sadržaja korisničke korpe i upisanih ličnih podataka

korak 3 - provera povratne poruke od Prodavca i postupanje u skladu sa sadržajem poruke

Član 6.

Jedna osoba može da naruči više artikala u jednoj narudžbini.

Narudžbina postaje važeća i izvršna tek nakon prihvatanja narudžbine od strane Prodavca i upućivanja odgovarajuće poruke Kupcu.

Član 7.

Prodavac se obavezuje da će robu nakon prihvatanja porudžbine u slučaju plaćanja pouzećem,  dostaviti  putem sistema ekspresne dostave pošiljki u roku od najviše 48 časova od prihvatanja porudžbine.

Prodavac se obavezuje da će u slučaju teškoća u isporuci robe na sve raspoložive načine pokušati da kontaktira Kupca i isporuči kupljenu robu.

Član 8.

Prodavac ne može preuzeti odgovornost za bilo kakve nepredviđene troškove nastale zbog kašnjenja u dostavi zbog nedostupnosti Kupca.

Ukoliko Kupac navede pogrešne lične podatke ili e-mail adresu u procesu kupovine, Prodavac ne može snositi odgovornost za probleme u dostavljanju ili preuzimanju robe. U slučaju otkazivanja porudžbine u momentu isporuke, Kupac je dužan nadoknaditi Prodavcu troškove isporuke, prema cenovniku dostavljača.

U slučaju da i pored dva pokušaja dostavljanja robe na datu adresu, roba ne bude isporučena Kupcu, Kupac će robu moći da lično preuzme u maloprodajnom objektu koji odredi Prodavac.

Član 9.

On-line prodaja STR “PETRAŠ” na internet sajtu prodavnica.ukus.rs, radi od 00 -24,00 č., 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili zahvata redovnog održavanja stranice, sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

Član 10.

Sve eventualne reklamacije biće rešavane u skladu sa Pravilnikom o rešavanju reklamacionih zahteva.

Svi eventualni sporovi između Prodavca i Kupca biće rešeni sporazumno i u duhu dobre poslovne saradnje.

Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 013/661-906 i 013/661-926 ili putem kontakt forme na internet sajtu prodavnica.ukus.rs, odnosno Facebook stranice STR “PETRAŠ”.

Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.